Annonce

BiblioteketLinks, viden og erfaringer fra venstrefløjen, sociale bevægelser og progressive grupper
POLITISK KULTURHISTORIE
3. april 2013 - 20:29

Politiske kirkegårdsvandringer # 2: Døde socialister efter 1. verdenskrig

Politisk-kulturhistorisk kirkegårdstur

For første gang arrangerer det rød-gønne oplysningforbund GROBUND en kirkegårdsvandring om arbejderbevægelsens og venstrefløjens historie, som vi kan følge den på kirkegården, for årene fra 1. verdenskrig til i dag.

Lørdag den 6. april kl. 14.00 - 15.30 ca.

Assistens Kirkegård, Kapelvej 4, 2200 København N

Ingen forhåndstilmelding. Bare mød op. 

Assistens Kirkegård på Nørrebro er en rundtur i hele den danske arbejderbevægelse og venstrefløjs historie. Den her her tur nr. 2 er der fokus på politisk historie og personer (og kulturhistorie) fra Første Verdenskrig og helt op til i dag. Fra splittelsen mellem Soc.dem. og kommunister, over det nye venstre i 60'erne, studenteroprør, og bevægelser som BZ, Christiania og Vietnam-bevægelse, helt frem til efter år 2000.

Rundviser er bibliotekar Jørgen Lund, Modkraft Biblioteket. Pris 50/70 kr. ved fremmøde. Se mere om turen her på Modkraft Kalender

Det er anden del af tre kirkegårdsvandringer om arbejderbevægelsens og venstrefløjens historie. Den sidste og tredje del finde du på Modkraft Kalenderen: lørdag den 19. april, kl. 14-15,30. På Vestre Kirkegård ("Det Røde Hav" m.m.)

Se Modkraft Kalender: om tredje tur lørdag den 20. april på Vestre Kirkegård omkring "Det røde hav"  vedr. betaling, pris m.m.

Se Modkraft Biblioteket linksamlingerne om Socialister på Assistens Kirkegård - Link til socialistiske personligheder begravet på Assistens Kirkegård

Redaktion: 

Tak fordi du bruger Modkraft.
Vi håber du har læst noget interessant eller oplysende.
Du kan støtte Modkraft via MobilePay: 50 37 84 96

Annonce