Annonce

Occupy Danmark
1. maj 2012 - 23:36

Statsministerens 1. maj-tale overdøvet af antikapitalister

Højlydte aktivister fra den antikapitalistiske Occupy Denmark-bevægelse forstyrrede statsminister Helle Thorning-Schmidts 1. maj-tale i Fælledparken med kampråbet »Helle er blå«. Se videoen her.

En gruppe aktivister fra den anti-kapitalistiske græsrodsbevægelse Occupy Danmark forsøgte efter bedste evne at afbryde statsminister Helle Thorning-Schmidts (S) 1. maj-tale i Fælledparken i København.

Bevæbnet med store bannere sneg aktivisterne sig helt op til scenen, da den socialdemokratiske leder fik ordet, og råbte taktfast »Helle er blå« og »Magten til folket«.

Se optrinnet her:

 

Reklame for aktionsdag

Happeningen var en form for reklame for bevægelsens kommende aktionsdag »Forårsrevolution«, der finder sted den 12. maj i København.

»Den 12. maj er dagen, hvor vi sammen med mennesker i resten af verden vil vise vores vrede og kærlighed. Vi ønsker os en verden med økonomisk og social retfærdighed. En verden med fred, kærlighed og respekt for menneskerettigheder. Ja, en verden, hvor mennesker kommer før penge,« skriver Occupy Danmark på en hjemmeside oprettet til anledningen.

Besøg kampagnehjemmesiden for »Forårsrevolutionen«.

Redaktion: 

Tak fordi du bruger Modkraft.
Vi håber du har læst noget interessant eller oplysende.
Du kan støtte Modkraft via MobilePay: 50 37 84 96

Annonce