Annonce

Der har aldrig været en 3. bølge feminisme – Men den kommer!

Den tredje bølge af feminisme, som er på vej har potentiale til at blive en ledende og drivende kraft i at forandre vores samfund grundlæggende.

Millioner af kroner for nye ministerier.

For at beholde regeringsmagten har Lars Løkke Rasmussen brugt alle mulige midler og har oprettet mange nye ministerier for at tilfredsstille de to andre borgerlige partier, han vil regere sammen med.At man er blevet enig med dem i, at den offentlige sektor skal kun stige om 0,3 procent spiller heller ingen rolle for alle partier i den nye regering.

Erik Storrud
04. dec
12

Gæsteblog: Det handler ikke om julepynt!

Gæsteblog af Rune Bødker - Om Pediga: "Facisme er ikke en holdning, det er en forbrydelse ....

Slik virkeliggjør vi våre visjoner

Sluttappell på Skandinavisk Velferdskonferanse 2016: tre utfordringer som vi på venstresiden står overfor ...

EU-parlamentet vil opruste og løfte militærindustri

Det sidste vi har brug for er en radikaliseret EU-hær, der via militære interventioner stopper migranter inden første grænse er nået

Markedets magt på norsk

Læs mere om markedets magt - i norsk tidsskrift

Demonstrationer mod PEGIDA og Hizb ut-Tahrir er en politisk blindgyde

Demonstrationer mod grupper som PEGIDA og Hizb ut-Tahrir i Danmark er spild af gode kræfter, der kunne bruges meget bedre ..

Erik Storrud
28. nov
12

Er Inger Støjberg racist?

Om venstreorienterede og højreorienterede definitioner af racisme og om hvorvidt Inger Støjberg kan beskrives som racist.

Nato og diktatur i Tyrkiet

EU-parlamentet har lige besluttet at afbryde forhandlinger med Tyrkiet om optagelsen i EU på grund af udviklingen i Tyrkiet, som ikke længere stemmer overens med de værdier man værner om i EU.Men på trods af det har Nato lige afholdt et stort møde i Tyrkiet med Præsident Erdogan som stolt vært.

Flygtningekrisen – proportioner, myter og løsninger

Thomas Gammeltoft-Hansen har skrevet en vigtig lille, velskrevet og letlæst bog om et af vores største problemer, flygtningekrisen

Annonce