Annonce

Forlig
27. januar 2015 - 14:12

Knap 61 millioner kroner til indsats mod radikalisering

Regeringen, SF og de borgerlige partier er tirsdag blevet enige om en handlingsplan til 60,9 millioner kroner, som skal styrke indsatsen imod politisk og religiøs ekstremisme og radikalisering. Fokus er særligt rettet imod muslimske unge, der ønsker at deltage i eller er hjemvendt fra borgerkrigen i Syrien.
Kritik
15. september 2014 - 16:54
Forskere fra Dansk Institut for Internationale Studier kalder konklusionerne i ny rapport om politisk og religiøs ekstremisme i Danmark for »tvivlsomme«. Enhedslisten og Libertære Socialister er også ude med riven.
Dokument
15. september 2014 - 15:22
Ekstremismerapport er et politisk bestillingsarbejde med antidemokratiske undertoner. Libertære Socialister, der udnævnes til ekstremister i SFI-rapport, svarer igen.
SFI
9. september 2014 - 22:42
»En politisk motiveret kætterjagt«, »pinligt« og »helt ude i hampen« lyder det fra Libertære Socialister, Redox og Antiracistisk Netværk, der er blandt de venstrefløjsgrupper, som i ny rapport hænges ud som ’ekstremister’.
Nej tak
6. november 2012 - 15:56
Frygten for »øget kriminalisering og repression mod alle udenomsparlamentariske tendenser« får venstrefløjsaktivister til at afvise en kortlægning af politisk ekstremisme i Danmark.
Kortlægning
8. juni 2012 - 18:50
Det Nationale Forskningscenter for Velfærd skal de næste to år kortlægge antidemokratiske miljøer og politisk ekstremisme i Danmark. Den omdiskuterede forsker, Chris Holmsted, er lettet over, at han ikke fik opgaven.

Annonce