Annonce

Frirum
28. oktober 2015 - 8:38
Hvorfor skal queers og kønsoverskridere føle sig ekskluderede og opleve overfald i de såkaldte venstreradikale frirum? Hvad skal der til, før heteroseksuelle aktivister tager episoder med homo- og transfobi alvorligt.
Nørrebro
22. januar 2015 - 14:45
Liberal Alliance, Venstre, SF, Enhedslisten, Københavns Politi og en aktivist sidder i panelet, når der i næste uge er åbent debatmøde om status og fremtid for Folkets Hus på Nørrebro. Få en forsmag på synspunkterne her.
Nørrebro
12. november 2014 - 12:52

Politiet støtter Folkets Hus

– Der er meget mere styr på tingene nu, siger Jørgen Skov, ledende politiinspektør ved Københavns Politi, om situationen i Folkets Hus på Nørrebro efter, at tre personer er blevet ansat til at dæmme op for problemer med banderelaterede unge i huset.
Nørrebro
11. september 2014 - 18:09
Enhedslisten har fået afsat knap to millioner kroner til at fortsætte ansættelsen af tre personer i aktivist- og kulturhuset Folkets Hus på Nørrebro i forbindelse med vedtagelsen af næste års budget for Københavns Kommune torsdag.
Nørrebro
14. februar 2014 - 17:37

Folkets Hus indkalder til stormøde

De tre nyansatte i Folkets Hus inviterer til åbent informationsmøde om situationen og kommende aktiviteter. Formålet er blandt andet, at danne nye aktivistgrupper, som kan være med til at drive det alternative kulturhus på Nørrebro.
Nørrebro
17. januar 2014 - 19:40
Københavns Kommune vil bruge 2 millioner kroner på at ansætte to aktivister og en lokalbetjent på orlov til at genoplive Folkets Hus på Nørrebro. Initiativet skaber debat blandt venstreradikale.
Dokumentation
17. januar 2014 - 16:31
Folkets Hus har et stort potentiale som et fælles samlingssted for både aktivister og Nørrebros beboere. Det skriver to aktivister og en tidligere lokalbetjent, som vil arbejde for at få huset i gang igen.
Nørrebro
16. januar 2014 - 15:17
To tidligere aktivister og en lokal politibetjent skal ifølge nyt forslag ansættes af en fond under advokat Knud Foldschack til at drive Folkets Hus. Et flertal i Københavns Borgerrepræsentation bakker op.
Pia Allerslev
27. november 2013 - 20:49
Kultur- og fritidsborgmester i København Pia Allerslev opfordrer borgerne på Nørrebro til at gå sammen og vise, at det nu lukkede Folkets Hus er »folkets og borgernes hus – ikke de kriminelles«.
Nørrebro
26. november 2013 - 21:49
De frivillige aktivister i Folkets Hus har mandag forladt huset, den daglige drifts- og cafegruppe er nedlagt og fremtiden for det kommunalt ejede fristed på Nørrebro er uvis. Læs aktivisternes begrundelse her.

Sider

Annonce