Annonce

Forbudsdebat
6. januar 2015 - 10:41
Linksamling til baggrund for forbudsdebat om sexkøb
Venstrefløj
13. januar 2015 - 15:07
Med et flertal på én stemme vedtog Enhedslisten i weekenden, at partiet er imod et forbud mod at købe sex. Vedtagelsen er et opgør mod partiets hidtidige linje om at gå ind for et forbud, hvis en række betingelser var opfyldt. Enhedslisten er dog principielt imod prostitution og arbejder for at afskaffe den.
Kommentar
3. december 2014 - 10:01
Prostitution er kapitalismens udbytning i sin mest ekstreme version, hvor mennesker sælger sig selv og gør krop, fysisk kontakt og sex til varer. Det er et salg, der i langt de fleste tilfælde har ødelæggende psykiske og fysiske konsekvenser. På det normale arbejdsmarked har vi et redskab, vi gerne tage i brug, når vi konstaterer, at der er risiko for liv og helbred. Vi forbyder det, og vi straffer »køberen«, arbejdsgiveren. Det er i bund og grund det, arbejdsmiljølovgivningen handler om. Hvis en arbejder lader sig ansætte til at reparere et tag i femte sals højde uden afskærmning og stillads...
Debat
31. oktober 2014 - 14:13
Det grundlæggende spørgsmål i debatten om forbud mod sexkøb eller ej, er om man vil arbejde for en begrænsning af prostitution.

Annonce