Annonce

Fotoserie
11. mar · 11:10

Demonstration mod milliardbesparelser i kommunerne

Demonstrationen fandt sted foran Kommunernes Landsforenings lokaler på Amager op til et årsmøde i foreningen med 1.600 kommunalpolitikere fra hele landet i Aalborg de næste to dage. Regeringens planer om at pålægge kommunerne et omprioriteringsbidrag vil betyde, at kommunerne skal spare én procent af den samlede drift hvert år frem til 2019. Regeringen vil derefter vil kunne bestemme, hvad pengene skal bruges til.

Fotoserie
10. mar · 17:46

Aktivister på gaden for at støtte rydningstruede fristeder i Berlin

En række husprojekter, kollektiver og fristeder i Berlin er truet af rydning.I området omkring Rigaerstrasse og Liebigstrasse i bydelen Friedrichshain er der indført en såkaldt »risikozone,« som har betydet, at politiet har været massivt til stede i området og udført op mod 2.000 personkontroller og visitationer.Læs Modkraft-artiklen »Berlin-aktivister: Politiet leder efter en undskyldning for at smide os ud af byen«

Fotoserie
09. mar · 8:40

Demonstration mod sexkøb

Der var kun få demonstrationer på Kvindernes internationale kampdag tirsdag den 8. marts 2016. En af dem var en demonstration på Rådhuspladsen i København imod sexkøb.

Fotoserie
08. mar · 0:20

Vanessa

Nøgen og nøgtern skildring af et parisisk liv. Vanessa er en fotoserie af Charlotte Quitzau, som er uddannet i fotografisk kommunikation i Sydafrika, Paris og på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. 

Fotoserie
05. feb · 13:30

Demonstrationer i Aarhus, Odense og København: Udsatte kræver respekt og værdighed til alle

Syge, hjemløse, flygtninge, kontanthjælpsmodtagere fik taletid ved demonstrationer i Aarhus, Odense og København torsdag den 4. februar. Initiativtagere har indkaldt til stormøde 21. februar for at fortsætte aktivitet og krav om værdighed, respekt og velfærd.

Fotoserie
03. feb · 10:57

Børnemagt i Ungdomshuset

Der var et sprudlende line up med lokale punk bands til støttefest for Børnemagt i Ungdomshuset

Fotoserie
27. jan · 14:51

»Close Sjælsmark!«

Fotoserie
09. jan · 20:16

Aktion mod ID-kontrol

Op mod 500 aktivister fra Sverige og Danmark mødtes i Københavns Lufthavn, hvor de protesterede mod det nyindførte krav om fremvisning af ID, som nu kræves, hvis man skal med toget til Sverige.

Fotoserie
01. dec · 11:03

Mangfoldig klimamarch i København

Op mod 10.000 mennesker deltog søndag den 29. november i en klimademonstration i København, dagen inden COP21 klimatopmødets opstart i Paris. Demonstrationen var en del af en global aktionsdag med mere end 785.000 deltagere i mere end 2.300 events i mindst 175 lande og på seks kontinenter. Fotoserie fra demonstrationen.

Annonce