Fotoserie
04. nov · 9:25

Sidste nat i Roma-lejren

På Industrigatan i det sydlige område af Malmø, Sorgenfri, ligger en gammel nedlagt fabriksgrund, der igennem mange år har lagt ryg til hjemløse og skæve eksistenser.

Fotoserie
30. okt · 10:55

Stop milliardnedskæringer på uddannelse

Over 100 erhvervsskoler og gymnasier havde i dagens anledning nedlagt undervisningen. Op mod 40.000 gymnasie-elever og studerende demonstrerede i København og i Aarhus mod regeringen, der har varslet milliard-besparelser på uddannelses-området.

Hjemløse
22. okt · 12:55

Hjemløsedagen 2015

Lørdag den 17. oktober blev FN´s internationale fattigdomsdag traditionen tro markeret med den årlige »Hjemløsedag« i København.

Demonstration
07. okt · 9:31

'Folkevandring' samlede 20.000 deltagere

20.000 menneskker deltog tirsdag aften i folkevandringen for en ordentlig behandling af flygtninge. Modkraft var med.

Koncert
03. okt · 15:18

Spids Nøgenhat i Pumpehuset

Spids Nøgenhat gav fredag den første af tre helt udsolgte koncerter i Pumpehuset. Koncerten var blandt bandets bedste. De næste koncerter er lørdag og søndag. Lysshow og musik - og meget andet - påvirkede sanserne.

Demonstration
25. sep · 19:39

Demonstration: Stop undertrykkelsen af kurderne i Tyrkiet

Selahattin Demirtas, formand for HDP, var trækplaster på folkemødet og uhyre populær blandt de mange fremmødte. Selahattin Demirtas mødtes også med udenrigsudvalget. Læs på Modkraft.

Demonstration
14. sep · 12:35

#RefugeesWelcome

Ud over København  var også demonstrationer i Aarhus, Odense, Padborg og Aalborg. Internationalt var der demonstrationer i 54 europæiske byer.

Billedserie
08. sep · 14:19

Flygtninge i Rødby Havn

Fotos: Ole Garde

Nørrebro
19. aug · 17:41

Tillid på tværs!

Nørrebro bliver altid omtalt, når der er skyderier og bandekrig i luften, men det er faktisk et skønt sted at være, og man kan sagtens gå rundt i fred og ro på gaderne uden at være bekymret for at blive overfaldet.Det er kridtfesten på Nørrebrogade søndag den 16. august et bevis på, hvor alle - børn, barnlige sjæle og andet kreativt godtfolk - var inviteret til at bidrage til at tegne verdens største kridtmaleri.

Fotoserie
04. jul · 13:55

Roskilde Vibrerer

Vi ventede så længe, endelig blev sluserne åbnet. Nu skinner solen igen over festivalen og igen bliver der danset med os selv og de andre. I aften er der fællessang foran Orange og afslutningsfest på Grøn. Endnu en Roskilde præcis som Roskilde skal være.

Annonce