Annonce

Udtalelse
18. november 2014 - 15:56

Øvig Knudsen: Ja, jeg skriver bog om BZ

Forfatter og journalist Peter Øvig Knudsen har efter en længere debat – blandt andet på Modkraft – og et stormøde med tidligere husbesættere besluttet at skrive en bog om BZ-bevægelsen i 1980'erne i Danmark.

– Jeg har besluttet at skrive en bog om den danske BZ-bevægelse i firserne. Og arbejdstitlen er ‘BZ – En kærlighedshistorie’, fordi mange BZ’ere hurtigt begynder at tale om familie, fællesskab og kærlighed, skriver forfatter og journalist Peter Øvig Knudsen på sin hjemmeside tirsdag den 18. november.

Hans udmelding kommer efter længere tids debat blandt andet på de sociale medier og på Modkraft.dk, og ikke mindst efter, at han i sidste uge deltog i et 'stormøde' med tidligere BZ-aktivister i København og talte projektet igennem.

– Jeg aner endnu ikke, hvor mange gamle BZ’ere der ender med at beslutte sig for at ville tale med mig, men allerede nu er jeg i kontakt med et ret stort antal, som er overvejende positivt stemt. Og jeg kan jo ikke forvente, at de beslutter sig for at deltage, før jeg selv har besluttet mig for at skrive bogen, skriver Peter Øvig Knudsen.

Læs hele indlægget »BZ – En kærlighedshistorie« på Peter Øvig Knudsens hjemmeside her.

Læs også artiklen »Peter Øvig efter ophedet debat: Nu skriver jeg min BZ-bog« hos DR.

Læs artiklen »Øvig Knudsen efterlyser BZ'ere« hos Modkraft.

Læs indlægget »Peter Øvig Knudsen afviser manipulation« hos Modkraft.

Redaktion: 

Annonce