Annonce

16. jan

Modkraft står over for lukning: Mediebureauet Monsun stopper økonomisk støtte

Mediebureauet Monsun, der ejer Modkraft, har efter mange overvejelser valgt at stoppe den økonomiske understøttelse af Modkraft. »Med mindre der falder penge og de helt rigtige mennesker ned fra himlen til at drive projektet videre, må Modkraft lukke i meget nær fremtid,« skriver ledelsen.

Finland
11. jan

Jimi Kartunnen døde efter nazivold - overfaldsmand idømt to års fængsel

Byretten i Helsinki har ikke fundet nynazisten Jesse Eppu Torniainen skyldig i drab efter et overfald sidste år, der endte med at koste en 28-årig finne livet. Anklageren anker dommen. Hun mener ikke, at byretten har taget højde for, at der var tale om et politisk motiveret overfald.

Fotoserie
10. jan

Aktion mod dagpengeregler

Politik
09. jan

Danskernes Parti mangler 15.000 vælgererklæringer for at blive opstillingsparate

Danskernes Parti er stadig tusindvis af vælgererklæringer fra at blive opstillingsparate til Folketinget. Partiet har indsamlet 5.591 vælgererklæringer, viser tal fra Social- og Indenrigsministeriet. Der skal 20.109 godkendte vælgererklæringer til at stille op.

Fotoserie
09. jan
1

To år med protester mod 'For Frihed'

Det er snart to år siden, at Pegida-DK med den tidligere talsmand Nicolai Sennels i spidsen for første gang gik på gaden i Danmark for at protestere »mod fundamentalistisk islam«. Og i snart to år har forskellige grupper på venstrefløjen ligeledes arrangeret moddemonstrationer mod den stærkt...

09. jan

Overklasseprotester mod flygtningecenter i Hellerup

Planer om at etablere midlertidige boliger til flygtninge i hjertet af Gentofte har vakt bekymring blandt flere borgere, som har indsendt protestbreve til kommunen. »De vil ikke kunne færdes frit uden at skabe problemer for beboere«, skriver en klager. Mens nogen foreslår udgangsforbud og vagtværn...

Annonce