Nyhed
15. aug

Trods dom slås taxachauffører stadig med Uber

Selvom det er forbudt at køre for Uber i Danmark, vil den organiserede taxabranche fortsætte med at aktionere mod tjenesten. »De holder stadig i nødsporet på motorvejen ud til Kastrup Lufthavn og venter på at blive hyret,« fortæller faglig sekretær i 3F.

Nyhed
30. aug

Integrationsudvalg dropper besøg i berygtet asyllejr

Johanne Shmidt-Nielsen, Jacob Mark og Naser Khader er ikke velkomne i den australske asyllejr Nauru. Derfor har hele Folketinges integrationsudvalg valgt at droppe besøget.

Militarisering
29. aug

Amerikansk politi er bevæbnet fra USAs krige og med knowhow fra Israel

Amerikanske politifolk er i stigende grad udrustet som soldater til politiske uroligheder og almindelige politiforretninger. Det skyldes en massiv overførsel af våben fra krigene i Afghanistan og Irak og Israels rolle som leverandør af ekspertise i terrorbekæmpelse. Det øger politiets frygt mod den...

Nyhed
26. aug

Maria Sloth og Anne Hegelund frifundet: Ikke bevist at de gav husly til flygtninge på ulovlig vis

Byrådsmedlem for Enhedslisten Maria Sloth og folketingskandidat for samme parti, Anne Hegelund, er fredag eftermiddag frifundet for ulovligt at have skjult flygtninge. Dommeren fandt ikke, at den avisartikel, sagen byggede på, var tilstrækkeligt bevis.

Teater
26. aug

Vinger på Teater Grob: Vi var 'brune' i et hvidt land

ANMELDELSE: Vi var seks venner, som så teaterforestillingen »Vinger«, der handler om at være ‘brun’ i et hvidt land, identitet og racisme. Stykket med både racegjort dramatiker og skuespillere udfordrer en hvid teaterverden, men det var lavet til et hvidt publikum, og vi savnede mere forklaring på...

Nyhed
25. aug

Efter 51 års væbnet konflikt er fredsaftale på plads i Colombia

En fredsaftale mellem oprørsgruppen FARC og Colombias regering sætter foreløbigt punktum for den væbnede konflikt i landet, der har varet årtier.