Annonce

30. juli 2013 - 12:56

2 ryk og en "feriemelding".

SÅ går det løs igen. Brian Mikkelsen, noted master of information, kan fortælle os at danskerne er for dovne. Ja. Den Brian Mikkelsen der har haft et job i en gul fagforening før han blev grandfathered ind i folketinget.

Hey, det er ikke at manden er doven, han har skrevet en masse bøger om hvordan diktatorer er gode, hvorfor konservatisme skal tvinges ind i samfundet, og selvstændiges ret til at udpine jorden! Hvad han ikke aner noget om, er dog hvordan uddannelsesystemet ser ud i dag, eller hvad det vil sige at gøre et ærligt stykke arbejde udenfor folketinget.

Det er selvfølgeligt ikke forbeholdt uduelige politikere at revse befolkningen. I dag kunne jeg således se i bussen, at en privatøkonom mener at vi skal afskaffe en feriedag helt, da vi så vil kunne skabe 10.000 arbejdsmuligheder. Det er blot en ny finte i en offensiv mod arbejdsrettigheder der har stået på hele året.

Men hey, danske bankmand, ved du hvad der kunne skaffe mange flere arbejdspladser? Helt uden at fjerne folks ferie? Reformer på arbejdsmarkedet:

1. Flere fleksjob og skånejob kunne placere vores 400.000+ deprimerede, angste og autistiske borgere med nogen eller nedsat arbejdsfunktion på arbejdspladserne. Arbejdsløshedscirkusset nedbryder de svageste yderligere, og gør intet for at skaffe dem succesoplevelser med et arbejder - noget et relativt minimum af hensyn, firma-kommune samarbejde og velvilje fra regering og arbejdsgivere kunne sikre dem.

2. Reelle påbud om at virksomheder skal tage studerende, lærlinge og arbejdsløse til sig. Den private sektor vil altid prioritere egen vinding, og skal have stolen for døren hvis vi skal sikre en ny generation de samme muligheder som den foregående.

3. Reel opkvalificering af ledige, og indsættelse i sektorer der ikke kræver særligt højtuddannet arbejdskraft. Vi er rigtigt mange på samfundets bund, der gerne vil arbejde og give mening for vores samfund, men det kræver altså et syn på os som aktiver og ikke slaver.

Selv hvis alle de nye arbejdere får alle de væmmelige rettigheder og feriedage I så gerne vil rulle tilbage, kan det kun gavne væksten i den anden ende - men naturligvis ikke ledernes fuldkomment afskyeligt høje lønninger og privilegier.. Og det er selvfølgeligt også forklaringen på at jeg ikke har et godt betalt job som arbejdsskabende konsulent!

Tilbage er der kun at sige at jeg hopper på en form for ferie de næste to måneder. Jeg flytter på behandlingshjem for misbrugere, og bliver der en periode så jeg kan komme på ret køl. Det kan der være mange grunde til at udbasunere på internettet, men for mig er der sådan set kun den her: Det er aldrig for sent at prøve at få det bedre. Jeg er 29, og har en del gange tænkt at løbet var kørt, men nu lader det til at kunne virke alligevel.

Hvis der er nogen der læser det her, og har tænkt at de drikker for meget, så har du en ven i mig- der er enormt meget druk, særligt på den så fri venstrefløj, og meget lidt hjælp at hente. Man skal selv bryde ud, og det ér ikke umuligt.

Hyg jer, Modkraft!

Annonce