Annonce

19. maj 2015 - 13:32

Danmarks Moralske Fallit.

Man kan i dag i metroxpress læse, at "hadprædikanter" skal afvises ved landets grænser, hvis det står til justitsminister Mette Frederiksen. "Jeg mener ikke, at ekstremistiske prædikanter skal have lov til at indrejse i Danmark og sprede hadefulde budskaber." siger ministeren. 

Imens gearer hele landets medie- og kulturpersonlighedre op til Djøfstortion - undskyld, "Folkemødet" - hvor der nu deltager de fleste nazistiske grupperinger fra Danmark, samt erklærede fascister Yvan Benedetti og Roberto Fiore fra Frankrig og Italien, Gyldent Daggry fra Grækenland, og, I shit you not, Geert "vi skal forbyde Koranen" Wilders fra det hollandske frihedsparti. 

Den offentlige debat i Danmark bakker altså ukritisk (et par spage kvæk fra Bertel Harder og et tandløst Enhedslisten undtaget) op om en mand, der sammenligner koranen med Mein Kampf og ønsker den forbudt, et græsk fascistisk parti der har mindst to mord på anderledestænkende (samt et utal af voldssager imod muslimske indvandrere) 
på samvittigheden, og danske nazistiske grupperinger. Men vi må ikke få hadprædikanter ind i landet, i hvert fald ikke hvis de ikke er kristne og hivde. Den lader vi lige stå et øjeblik.

Det har siden DFs sejrsgang i dansk politik været legitimt at sige nogle forfærdeligt hadske ting om muslimer, men det kan alligevel stadigt overraske mig, hvor dybt vi danskere synker i ytringsfrihedens navn.

Sig det som det er, middelklassedebattører: I ønsker konsekvensfrihed, ikke ytringsfrihed, for når man krænker jeres synspunkter, får man på munden. Jeg forstår godt, at muslimer her til lands synes vi er hykleriske, når vi hader løs inden for vores egen forståelse af rigtigt og forkert.

Vi har simpelthen større problemer at tage fat på: Et flertal af danskerne mener at bådflygtninge skal overlades til deres skæbne, og hver 9. dansker flirter med tanken om en total opløsning af demokratiet.

Jeg har da ikke noget til overs for reaktionære muslimske sekter, og alternativet til det statsracistiske liberale Danmark er selvfølgeligt ikke en fundamentalistisk religiøs stat.

Vi kan ikke løbe fra ansvaret om at konfrontere fascistisk sympati i vores egen befolkning, og vi kan ikke lade en rystende inkompetent klovn som Mette Frederiksen gøre det for os heller. Der er et alternativ, og det er et statsfjendtligt, socialistisk, antifascistisk og demokratisk samfund.

På Almedalsveckan, der er folkemødets svenske moder, kan man gå til workshops som "Folkemord: Nationalismens Yderste Konsekvens", og vi falder over hinanden for at invitere nazister istedet for. Det er altså ikke så svært at indse, at nazismens ytringsfrihed ikke er en pligt til give den prioriteret reklame.

Jeg opmuntrer fortsat Ø og alle andre til at lade folkemødet synke i glemslen, og begynde at starte debatten om hvordan vi får standset racismen og fascismen, og sat stolen for døren hos vores politikere, der ingen interesse har i at bremse udviklingen.

 

Annonce