Annonce

1. maj 2015 - 8:25

Glædelig 1. Maj! Lidt til morgenkaffen.

Det er i dag arbejdernes internationale kampdag, og i anledningen, så lad os være ærlige med hinanden: Der er noget råddent her til lands.

De der bemander flyene ind og ud af Danmark får så lidt i løn, at de må strejke. Overvågningensstaten griber mere og mere om sig, og terrorpakke 3 er i skrivende stund ved at give politiet flere af de beføjelser de forvalter så elendigt. Københavns skraldeindsamling skal nu varetages af et dumt svin, der hverken vil give ansatte vigtigt beskyttelsesudstyr eller lade dem arbejde i branchen igen, fordi de klagede sig.

I bund og grund, så er velfærd og arbejderrettigheder blevet udhulet, rettigheder vores forfædre kæmpede (og døde for), med et par strøg fra politikeres pen. De ansvarlige er tillige ofte politikere fra de "arbejderpartier", man før i tiden kunne have regnet med ville varetage sådanne rettigheder. 

Jeg vil i dag gerne have, at vi prøver noget allesammen: Lad os holde op med at tage Helle, Pia og Johannes løgne om hvad de gør for os alvorligt, og læse op på arbejdernes historie.

Lad os se på, om beslutningen om at gøre tingene bedre for os alle, blev taget fordi politikerne blev bedt pænt om det, af folk der overholdt lovene, og om folk lod sig kue af at storkapitalens medier fortalte dem, at oprør er slemt og taberagtigt. Fuck it, vi behøver ikke engang at gøre det i dag, hvis pølser, fadøl og at se gamle kammerater presser sig på - men så lad os gøre det i morgen, eller på søndag.

Viden er magt, kammerater - og med den viden, kan vi sammen tage nogle bedre beslutninger for vores liv, og vores samfund. Hav en fantastisk kampdag!

may day!

Annonce