Annonce

7. september 2016 - 10:41

Pinds politistat er offeret!

Jeg synes simpelthen det er rystende, og en fornærmelse mod Danmarks intelligens og værdighed, når Søren Pind og Claus Oxfeldt i dag tuder om kap i nyhederne over, at der er mere vold og trusler mod politiet end tidligere. Jeg, og utallige andre, har forsøgt at gøre opmærksom( for undertegnede over et årti) at dansk politi har et massivt magtmisbrug og en rådden organisationskultur, hvor det er umuligt at stille betjente til ansvar for lovbrud. 

Vi har råbt politikerne op, og forlangt uvildige klageinstanser, der ikke er befolket af betjente og advokater, der er tidlige betjente, men til ingen verdens nytte. Følgeligt er antallet af klager om politiets magtmisbrug der fører til sanktioner mod politifolk( men ikke nødvendigvis til fyring eller erstatningskrav) stabil på under 2% - og det skyldes altså ikke at 98% af betjentene er uskyldige, blot at systemet er sindssygt korrupt.

"Men du kan ikke bevise noget", siger de. Nej, det kan jeg ikke, når de skyldige dækker over hinanden, og har politikernes støtte - men jeg kan godt sige jer, hvorfor det går galt: Når ministeriet ikke vil holde betjentene til ansvar, så har I i praksis fjernet befolkningens eneste, omend skrøbelige, mulighed for at protestere ikke-voldeligt. Imens tæsker politiet videre, og den befolkning der ikke har kontakt med det, tror stadigt de lever i en retfærdig verden. 

Annonce