Annonce

Folketingsvalg 2015
27. juni 2015 - 16:56
Links til Folketingsvalget,debatten set fra venstre - med fakta og kommentarer EFTER valget.
Jul igen
21. december 2012 - 22:36
Links til artikler, sites, alternative julesange, -digte og -fortællinger, teater og film
Af Dennis Agerblad
10. januar 2015 - 13:22
Vi er transvestitter med meget lange klitter. Alle mænd er transer med forskellige præferencer. Du kan lege det er fastelavn. Din tissemand skal nemlig have et nyt navn. Du kan kalde den for en mis og sidde ned når du skal tis'. Mænd skal gå i dametøj, Imens de bløder syltetøj, Hver måned skal de bløde, Hver 9 måned skal de føde.
Anmeldelse
18. december 2013 - 11:18
Den amerikansk-koreanske stand-up komiker gæstede for nyligt Bremen Teater for fulde huse med sit show, ”Mother”. Jim Short åbnede showet og blev med sine 20 min. halvkiksede nationalistiske jokes aldrig rigtig sjov. Det lykkedes mig at fremmane halvandet medlidenhedssmil, men kun fordi jeg sad så tæt på, at det nærmest ville være uhøfligt at sidde og se sur ud, og mest fordi jeg igennem en revne i scenetæppet kunne se Cho danse rundt bag scenen, mens hun stod ventede på at komme på. Læs artiklen "Mor kommer!" hos Modkraft.dk Margaret Cho er sjov. Punktum. Og det var fedt at se hendes live!...
Kultur
8. december 2013 - 7:35
Den koreansk-amerikanske standup-komiker Margaret Cho kommer til København. Og det går ikke stille af sig.
Humor
22. januar 2013 - 14:14
Skadefryd, beklagelser og påkaldelse af omtanke. Sydøstjylland Politis sigtelse for brandstiftelse mod Amin Skov fra den konfliktramte restaurant Vejlegården udløser meget forskellige reaktioner.

Annonce