Annonce

Syrien
14. december 2016 - 11:16
Assad-regimets styrker vil angiveligt ikke anerkende den evakueringsaftale, der skal få civile og oprørssoldater evakueret fra den østlige del af Aleppo. Imens indkaldes der til fakkeldemonstrationer i flere danske byer.
SYRIEN
13. april 2015 - 15:03

Ayham Ahmad – historien om en palæstinensisk pianist

 

" Jeg var løbet tør for idéer til, hvordan jeg kunne hjælpe, så jeg besluttede at tage mit klaver ud i gaderne og spille sange for tænde et håb”  (Ayham Ahmad til avisen 'The World Post' )

Billede: Ayham Ahmad spiller sammen med børnene i Yarmouk

Yarmouk var engang den største palæstinensiske flygtningelejr i Syrien. 800.000 mennesker...

Udland
20. november 2013 - 12:54
Libanesisk gruppe tilknyttet al-Quaida har taget ansvaret for bombeangreb på Irans ambassade i Libanons hovedstad Beirut. Motivet er i følge mellemøstkender Irans og Hizbollahs indblanding i den syriske borgerkrig, der også udkæmpes i Libanon
Af Tue Magnussen
3. september 2013 - 14:09
Når Helle Thorning-Schmidt på onsdag sammen med sine kollegaer fra Sverige, Norge, Island og Finland mødes med præsident Obama, må man håbe, at et enigt nordisk kor vil overdøve den danske regerings nylige krigsbegejstring i forhold til USA's angrebsplaner i Syrien.Man må håbe, at man fra nordisk side understreger, at det er i strid med Folkeretten, og underminerer FN at føre krig mod Syrien uden...
Kemiske våben
6. juni 2013 - 14:51
Mens regeringsstyrker vinder terræn, og de syriske grusomhederne ifølge FN har nået nye højder, erklærer Frankrig at have fundet bevis på Assad-styrkers brug af kemiske våben. Amerikanerne tøver.

Annonce