Annonce

Af Jonathan Simmel
26. januar 2017 - 19:47
.. der er delte holdninger til spørgsmålet .. om muligheden for aktiv dødshjælp .. Hvordan sikrer vi den ”aktive livshjælp”
Interview
28. november 2016 - 9:15
Sundhedshjælp er Cubas vigtigste eksportartikel. Og ifølge Aleida Guevara - og ja, hun er datter af 'Che' - er der en politisk filosofi bag lægeeksporten. »Vi skaber bevidsthed med vores indsats, fordi vi skaber oplevelsen af, at man kan få et bedre liv, at man kan leve på en anden måde,« siger hun i dette interview med Modkraft.
Kommentar
7. juni 2016 - 9:30
DR-serien »En syg forskel« skal føre til følgende ræsonnement hos borgerne: Sundhed er et spørgsmål om livsstil og er dermed vores eget ansvar. Men meget lidt af uligheden i sundhed kan bekæmpes ved at fokusere på livsstilen hos de dårligst stillede. Til gengæld kan fokus på livsstil omvendt bruges til at bekæmpe den opfattelsen af, at strukturelle forhold er årsager til sygdom, og at disse forhold kan ændres gennem kollektiv handling.
Kommentar
17. februar 2016 - 10:08
Psykiatrien har brug for at få tilført nye idéer og tanker, hvis det skal være muligt at behandle psykiatriske patienter med menneskelig respekt.
Sundhed
23. marts 2015 - 10:41
FN´s sundhedsorganisation WHO konkluderer, at verdens mest udbredte ukrudtsmiddel frembringer kræft hos dyr og mennesker. Fabrikanten Monsanto afviser og kræver forskerne bag rapporten kaldt til orden.
LGBT-rettigheder
3. juni 2014 - 23:07
Sundhedsstyrelsen har sendt længe ventede nye retningslinjer for kønskorrigerende behandling i høring. Retningslinjerne lukker ned for de allerede begrænsede muligheder for behandling uden om Sexologisk Klinik
Udland
23. januar 2014 - 11:12
Tyrkiske demonstranter blev i weekenden mødt med gummikugler, tåregas og vandkanoner, da de protesterede mod ny lovgivning om mere censur på nettet. I samme uge blev førstehjælp uden statslig autorisation forbudt, hvilket ses som direkte rettet mod hjælp til sårede demonstranter.
Rød regering?
25. april 2013 - 18:08
Regeringens vækstplan skaber hverken job eller vækst, men derimod dårligere folkesundhed, øger forureningen og skaber mere ulighed. Det mener en lang række kritikere.
Kommentar
20. marts 2013 - 9:39
Bisfenol-A skal væk fra vores fødevarer, foreslår Enhedslisten og håber, at S, SF og R er med på at udfordre EU.
Ny rapport
19. marts 2013 - 15:02
Det Europæiske Miljøagentur advarer om stigende luftforurening fra international skibsfart. Forsvarsministeren erkender, at også Danmark har et problem med overvågning af skibstrafikken.

Sider

Annonce