Annonce

6. januar 2017 - 15:39
»Vi oplever en klar forskelsbehandling i de muligheder, vi har for at organisere og arrangere demonstrationer kontra den beskyttelse, Pegidas marcher modtager.« Trods knippelsuppe, kriminalisering, intern kritik på venstrefløjen og en voksende politisk højredrejning fortsætter NoPegida-aktivister efter to års demonstrationer mod Pegida-DK og 'For Frihed' og arbejder for en mere mangfoldig bevægelse.
Julepynt
6. december 2016 - 21:22
Den manglende julepynt på dele af Nørrebro har intet med religion at gøre, understreger Nørrebros Lokaludvalg, efter blandt andet et Venstres folketingsmedlem Kristian Pihl Lorentzen har raset på Facebook og kaldt det »misforstået tolerance for andre religioner« at droppe julebelysning. Han har efterfølgende korrigeret udmeldingen, forklarer han til Modkraft.
Islamofobi
21. januar 2016 - 15:55
Tommy Robinson, en voldsdømt, tidligere talsmand og grundlægger af English Defence League, holder tale ved For Frihed/Pegida-demonstration i København i weekenden. Demonstrationen vil blive mødt af protester fra No Pegida.
Antiracisme
3. november 2015 - 12:04
Det foregik uden den store tumult, da den antiislamiske forening, 'For Frihed', mandag den 2. november holdt sin månedlige aftenvandring mod islam i København. De 20-25 deltagere, der var mødt op, blev mødt af 40-50 moddemonstranter.

Annonce