Annonce

Modkrafts nyhedsredaktion sover næsten aldrig.

Har du et tip til redaktionen, så skriv til redaktion@modkraft.dk.

Medlemmer af redaktionen er:
Peter Schwarz-Nielsen
Laura Na Blankholm

Uddannelsesaktivisme
3. marts 2016 - 14:00
»Vi har bevæget os ud på et plan, hvor universitetet bliver set som en fabrik, der skal spytte arbejdskraft og viden ud, som kan omsættes til profit.« Studerende på to danske universiteter har været i aktion mod besparelser. Mød to aktivister fra De Studerendes Aktivistforening.
Israel
10. februar 2016 - 15:22
Det israelske parlament behandler et nyt lovforslag, der vil gøre det muligt at udelukke folkevalgte medlemmer fra parlamentet. Loven vil ifølge kritikere primært ramme det store arabiske mindretals repræsentanter i Israel.
Højrefløj
8. februar 2016 - 14:09

Omkring 100 deltog i dansk Pegidademonstration

De omkring 100, der lørdag var mødt op for at høre Lars Hedegaard fra Trykkefrihedsselskabet tale på Axel Torv i København blev mødt af omkring 200 moddemonstranter, der ville overdøve og forsinke demonstrationen
højrefløj
1. februar 2016 - 19:38
Aktivister blev overfaldet efter en demonstration mod højreekstremister i Stockholm lørdag. Overfaldet skete dagen efter, at op mod 100 maskerede mænd opfordrede til overfald mod migranter og uledsagede flygtningebørn.
Udland
1. februar 2016 - 15:53
Frankrig er delt i spørgsmålet om undtagelsestilstand, der blev indført efter attentaterne i Paris. Der har været massive protester mod undtagelsestilstanden, der ifølge kritikere især rammer franskmænd med muslimsk baggrund. Samtidig mener størstedelen af befolkningen, at den skal forlænges.
Koncert
29. januar 2016 - 18:18
Den verdenskendte sangerinde MØ giver lørdag aften uanmeldt koncert på Bolsjefabrikken i København til støttefest for venstrefløjskalenderen ‘Duk Op’. Overskuddet går blandt andet til Palæstina Aktion.
Udland
29. januar 2016 - 12:45
Den folkelige egyptiske revolution blev på femårsdagen ikke fejret med folkelige aktiviteter, men af smådemonstrationer til støtte for de væbnede styrker, der brutalt slår ned mod al oppositionsaktivitet.
Köln
29. januar 2016 - 10:20
Debatten om de seksuelle overgreb i den tyske by Köln puster til nationalistiske tendenser forklædt som bekymring for kvinders vilkår, siger redaktør og forsker, Nazila Kivi forud for Modkrafts debatmøde.
Politik
27. januar 2016 - 12:10

Smykkelov: Britisk avis kalder Venstre for det dummeste parti i verden

Den Britiske avis The Guardian bringer onsdag en satiretegning af Steve Bell, der viser danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og blandt andet bærer teksten »Venstre - probably the stupidest party in the world« (Venstre - sandsynligvis det dummeste parti i verden - en variation af et Carlsberg-slogan.red.)

Statsministeren bærer et nazi-lignende armbånd og holder en danskstemplet gris om halen ved siden af en bunke Lego-klodser. 

Folkeskolereform
25. januar 2016 - 14:50
Elevorganisationen Danske Skoleelever varetager ikke alle elevers interesser, men er Undervisningsministeriets forlængede arm, mener nye elevinitiativer. »Det er ikke sådan, at vi bare har fået penge og så taget en ja-hat på,« svarer organisationens formand.

Sider

Annonce